L'Ajuntament aprova la modificació de les ordenances fiscals per a l'any 2024

A més de la modificació de les ordenances fiscals, també es va donar llum verda a l'aprovació inicial del projecte de renovació de les xarxes de subministrament d'aigua en baixa d'Agramunt i a una moció sobre la situació als Territoris Ocupats de Palestina i per la fi del conflicte.

DILLUNS 30 OCTUBRE 2023

El passat 26 d’octubre l’Ajuntament d’Agramunt va celebrar un ple extraordinari.

Un dels punts de l'ordre del dia, i el motiu de l'extraordinarietat del ple va ser l'aprovació de la modificació de taxes per a l'any fiscal 2024. La majoria de les taxes s'actualitzaran conforme a l'increment de l'IPC menys les taxes de l'EMMA, Llar d'Infants l'Era (només s'actualitzarà el preu del menjador), i les activitats esportives, l'Impost sobre Construcciins, Instal·lacions i Obres, la plusvàlua i taxes de turisme, que també es mantenen. En el cas de la residència geriàtrica Cal Mas Vell, s'augmentaran l'IPC de tots els serveis menys els preus de residència assistida, que s'augmentaran per tal d'anar anivellant els preus actuals amb els de la Generalitat.

D'altra banda, també es va donar llum verda a l'aprovació inicial del projecte de renovació de les xarxes de subministrament d'aigua en baixa d'Agramunt, per tal d'anar renovant la xarxa d'abastiment d'aigua en diferents carrers del poble.

En darrer lloc, es va aprovar una moció sobre la situació als Territoris Ocupats de Palestina i per la fi del conflicte.