L'AJUNTAMENT D'AGRAMUNT BUSCA UN/A JOVE EN PRÀCTIQUES A TRAVÉS DEL PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL

El termini per inscriure's acaba el 15 de setembre

DIVENDRES 27 AGOST 2021

A l’Ajuntament d’Agramunt li ha estat concedida una subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.


Aquesta línia es va sol·licitar amb l’objectiu de fomentar la contractació de joves menors de 30 anys i oferir-los la possibilitat de fer les pràctiques dels seus estudis a l’Ajuntament d’Agramunt.


El perfil demanat és el d’una persona jove, d’entre 16 i 29 anys, amb cicle formatiu de grau mitjà i/o superior de Gestió Administrativa o bé amb estudis superiors relacionats amb administració i direcció d’empreses i/o econòmiques.


Els interessats han d’inscriure’s al Servei d’Ocupació de Catalunya abans del 15 de setembre i han de complir els següent requisits:
- Constar inscrites com a beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya
- Constar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya
- Acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o oficialment reconegut com a equivalent
- No haver participat en les convocatòries 2019 i 2020


El contracte tindrà una durada de sis mesos a partir del 30 de setembre.


Per a qualsevol dubte o aclariment podeu trucar o venir a informar-vos a les Oficines d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Agramunt.