L'Ajuntament d'Agramunt recupera la gestió de les pistes de tennis

Després de 50 anys, es formalitza el lliurament de la concessió de les pistes de tennis.

DILLUNS 25 MARÇ 2024

Dimecres passat es va formalitzar el lliurament de la concessió de les pistes de tennis a l'Ajuntament d'Agramunt, posant fi a una relació contractual de 50 anys amb el Club Tennis Agramunt.

El contracte original, signat el 23 d'abril de 1974, cedia a l'entitat esportiva la gestió del terreny i una edificació annexa per a la pràctica del tennis no professional. La concessió finalitzava el 22 d'abril de 2024, amb la possibilitat de pròrroga si no hi havia notificació contrària per part de l'Ajuntament amb 6 mesos d'antelació.

Abans de formalitzar el lliurament, es va realitzar una inspecció de les pistes de tennis i l'edificació annexa, confirmant que es troben en un estat normal d'ús tenint en compte el seu temps de funcionament.

En aquest sentit, es podrà continuar amb la pràctica esportiva del tennis en aquest equipament, i el Club de Tennis Agramunt està elsborant amb l'Ajuntament un conveni per continuar amb l’activitat en aquesta instal·lació.

A l'acte de formalització del lliurament van assistir l'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernàndez; el regidor d’esports Ramon Tarruella; el president del Club Tennis Agramunt, Jordi Cunyat, així com membres de la Junta del Club i la Secretària de l’Ajuntament d’Agramunt.