L'Ajuntament decideix suspendre els actes tradicionals de la celebració de la revetlla de Sant Joan

El pressupost previst per la revetlla de Sant Joan d’aquest any es destinarà a la partida habilitada per combatre el coronavirus

Paella de Sant Joan (2019)
Paella de Sant Joan (2019)

DIJOUS 04 JUNY 2020

L’Ajuntament d’Agramunt informa que aquest any donades les circumstàncies actuals per la Covid-19, no es podran celebrar els tradicionals actes de la revetlla de Sant Joan i tampoc es farà la paella popular del 24 de juny.

Tot i que encara queden dies per la celebració de la festa de Sant Joan, l’ajuntament ha informat de l’anul·lació dels actes habituals per aquest any. La decisió s’ha pres prioritzant per davant de tot la salut i la seguretat dels agramuntins. No obstant això, la regidoria de festes treballa en la celebració d’actes alternatius i virtuals, que compliran amb totes les mesures de seguretat (informarem properament).

Per una altra banda, cal tenir en compte que la crisi sanitària i social provocada per la Covid-19 ha generat i està generant despeses destinades a ajudar a pal·liar els efectes de la pandèmia. Per aquest motiu, el pressupost previst per la revetlla de Sant Joan d’aquest any es destinarà a la partida habilitada per combatre el coronavirus.