L'Ajuntament demana a INCASOL ampliar el polígon industrial

La reunió de treball s’ha fet degut a les demandes rebudes a l’ajuntament per part d’empreses consolidades

L’alcaldessa Sílvia Fernàndez i el regidor d’urbanisme Xavier Secanell al sortir de la reunió davant l’edifici d’INCASOL.
L’alcaldessa Sílvia Fernàndez i el regidor d’urbanisme Xavier Secanell al sortir de la reunió davant l’edifici d’INCASOL.

DIJOUS 23 DESEMBRE 2021

L’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernàndez, i el regidor d’urbanisme, Xavier Secanell, acompanyats de les tècniques de l’ajuntament, han mantingut una reunió de treball aquest matí amb la directora de l'Institut Català del Sòl, Mercè Conesa i el seu equip.

Uns dels temes que s’ha parlat a la reunió és l’ampliació del polígon industrial d’Agramunt.  L’alcaldessa i el regidor han explicat a INCASÒL que l’ajuntament està rebent moltes demandes per part d’empreses consolidades que volen ampliar la seva superfície, i també algun petició de nous empresaris. La reunió de treball ha servit per avaluar la situació actual del polígon i veure quines possibilitats d’ampliació hi ha.

El projecte permetria garantir la disponibilitat de sòl per a la implantació de noves empreses i consolidar les existents.