L'Ajuntament demana que es compleixi el confinament

Confinades 7 aules dels centres educatius

DIMARTS 17 NOVEMBRE 2020

Els últims dies s’ha hagut de confinar 7 classes dels centres educatius de l’Escola Macià Companys i del Col·legi Mare de Déu del Socós. Si bé és cert que des de l’inci de curs, hi ha hagut diferents classes confinades en diferents períodes, sobretot de l’INS Ribera del Sió, fins al moment no s’havia donat la coincidència que fossin tantes les aules confinades.

Per aquest motiu, demanem als pares i mares que extremin les precaucions i evitin les trobades amb altres nens o famílies. Encara tenim totes les activitats extraescolars parades i precisament és per evitar els contactes de nens que no formen part del mateix grup bombolla.

Volem recordar i remarcar que quan es determina que una persona ha d’estar confinada, vol dir que aquesta persona, sigui una persona adulta o un nen, s’ha de quedar a casa, i no pot sortir a l’exterior. Hem detectat incompliments en aquest sentit i sabem que hi ha gent que hauria d’estar aïllada i que continua sortint al carrer. La responsabilitat és de tots, i cal complir estrictament amb el confinament, perquè només així podem evitar la propagació del virus.

En aquests moments els casos a Agramunt tornen a augmentar i cal que es tornin a reduir les relacions socials. No ens podem trobar en grans grups al carrer o organitzar trobades a les cases ja que aquestes trobades faciliten la propagació del virus.