L'Ajuntament i el Departament d'Empresa i Treball organitzen una reunió de treball amb empresaris locals

Una quinzena d'empresaris agramuntins participen de la jornada sobre el nou polígon industrial

Reunió que s’ha fet aquest migdia a la sala de plens de l’Ajuntament d’Agramunt.
Reunió que s’ha fet aquest migdia a la sala de plens de l’Ajuntament d’Agramunt.

DIMECRES 15 MARÇ 2023

Aquest matí l’Ajuntament d’Agramunt i el Departament d’Empresa i Treball ha realitzat una reunió informativa amb els empresaris d’Agramunt. Durant la trobada, s’ha explicat, novament, el conveni de col·laboració que l’Ajuntament i INCASÒL van signar per desenvolupar un nou sector industrial, i s’ha detallat la previsió de calendari per executar aquest nou polígon que es podrà dur a terme un cop estigui aprovat el POUM.

Han participat en aquesta reunió una quinzena d’empresaris d’Agramunt; Jordi Carbonell Pastor, subdirector general de política industrial de la Generalitat de Catalunya; Clara Porta, directora d’acció a Lleida, i l’alcaldessa d’Agramunt Sílvia Fernàndez. Carbonell i Porta han explicat als assistents la línia d’ajuts que el departament té per a projectes d’inversions productives que millorin la competitivitat, la sostenibilitat ambiental i la digitalització de les empreses industrials, per tal que les empreses puguin créixer i consolidar-se al municipi d’Agramunt.

Per la seva part, l’alcaldessa, Sílvia Fernàndez, ha explicat en quin punt es troba el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal que permetrà el desenvolupament d’aquest polígon i que està previst aprovar-lo en sessió plenària la setmana que. La trobada també ha servit per resoldre dubtes o suggeriments.