Es renova el mobiliari urbà de diferents espais de la vila

S'instal·len nous bancs, jardineres, papereres i aparcaments per a bicicletes i patinets

Noves jardineres plaça del Pou
Noves jardineres plaça del Pou

DILLUNS 17 MAIG 2021

L'Ajuntament ha instal·lat nou mobiliari urbà a diferents vials de la localitat. Concretament, s'han col·locat jardineres a la vorera de davant la plaça del Pou; bancs i papereres a l'Avinguda Jaume Mestres; papereres a la plaça del Mercat; bancs al Passeig Nou i al Parc Mercè Ros, aparcaments de bicicletes i patinets a diferents espais, i, properament, s'instal·laran noves cartelleres informatives.

A la plaça del Pou, s'han posat 8 jardineres rectangulars d'acer, on s'hi ha plantat oliveres de la varietat olea europea macrobonsai i plantes aromàtiques. En tots els casos, es tracta de varietats autòctones i de secà, que necessiten poc reg i manteniment.

D'altra banda, un cop acabada la reforma de l'avinguda Jaume Mestres, s'ha col·locat el mobiliari urbà pendent, en aquest cas cinc bancs de fusta amb estructura metàl·lica i quatre papereres d'acer corten.

També s'han renovat els bancs del Passeig Nou i instal·lat de nous al Parc Mercè Ros, s'han col·locat aparcaments de bicicletes i patinets davant del creixent ús d'aquests vehicles, especialment, entre la gent jove, i, properament, s'instal·laran vuit cartelleres informatives.

Galeria d'imatges