L'Ajuntament tira endavant un nou procés participatiu per aquest 2020

12.500€ és la quantitat de diners del retorn de la orgànica que ha rebut aquest any l'Ajuntament

Procés participatiu 2020
Procés participatiu 2020

DIMARTS 02 JUNY 2020

L’Ajuntament d’Agramunt ha decidit tirar endavant un nou procés participatiu, que aquest any serà la quarta vegada que es fa. A partir d'avui queda obert el termini per poder presentar les propostes de projectes i/o idees dels ciutadans o de les entitats per millorar Agramunt.

El procés participatiu és una iniciativa de participació ciutadana amb el qual s’acaba duent a terme un projecte al poble que està finançat amb la partida de retorn de la fracció orgànica.

Aquest any l’Ajuntament d’Agramunt ha rebut 12.500 euros de l’Agència Catalana de Residus per haver separat la fracció orgànica de la resta d'escombraries. Aquesta serà la xifra que el consistori destinarà al projecte que finalment surti més votat.

Fes-nos arribar la vostra proposta online a través del link de la iniciativa o adreça’t a les oficines de l’ajuntament i fes la teva proposta per escrit.

Des del primer procés participatiu que es va fer l’any, l’Ajuntament ha destinat més de 50.000€ a projectes que han estat proposats i escollits pels agramuntins. Gràcies a aquesta iniciativa s’ha posa’t il·luminació al Parc Riella i al carrer Sió (en dos projectes diferents) i s’ha arranjat la zona lúdica del passeig Josep Brufau.

A l’apartat de destacats del web Agramunt.cat trobareu informació del Procés Participatiu 2020 i el link per fer arribar les vostres propostes de projecte.