L'Avinguda Jaume Mestres estarà acaba a finals d'agost

Un cop finalitzades les obres d'un costat del carrer ara es començarà a treballar a l'altre costat

L'avinguda Jaume Mestres en obres.
L'avinguda Jaume Mestres en obres.

DIMARTS 23 JULIOL 2019

Els treballs d’arranjament de les voreres i de tots els serveis soterrats que s’estan duent a terme a l’Avinguda Jaume Mestres d’Agramunt estan avançant a bon ritme i és previst que puguin estar enllestits a finals d’agost.
En aquests moments, un cop finalitzades les obres d'un costat del carrer, s’està treballant en l'altre costat. Concretament en aquest segon tram i un cop revisat l’estat dels serveis existents s’ha hagut de traslladar la claveguera general des de la vorera fins a la zona de la calçada.
Per una altra banda, s’ha aprofitat l’actuació per instal·lar un by-pass a la xarxa de clavegueram a l’alçada de la Costa dels Dipòsits per resoldre els problemes d’evacuació d’aigües pluvials a la zona del Passeig Nou, uns fets que han suposat un increment del pressupost de 62.000€ més IVA.
Segons el calendari d’obres està previst que a mitjans d’agost s’instal·lin els semàfors que regularan tot el trànsit a la cruïlla amb l'avinguda Agustí Ros, Carretera de Cervera, Passeig Nou i Costa dels Dipòsits per tal que a finals d’agost l’obra estigui finalitzada i es pugui normalitzar la circulació en aquesta via principal del municipi.