L'enjardinament de la plaça Fondandana és el projecte més votat del 4rt procés participatiu

Aquesta edició del procés participatiu és la que ha registrat els resultats més igualats

Imatge de la plaça Fondandana en l'actualitat
Imatge de la plaça Fondandana en l'actualitat

DIVENDRES 31 JULIOL 2020

El projecte per enjardinar la plaça Fondandana ha sigut el projecte que ha obtingut més votacions dins el quart procés participatiu impulsat per l’Ajuntament d’Agramunt. La proposta ha rebut un total de 47 vots vàlids, un resultat molt ajustat amb les altres dues propostes que han obtingut, 42 punts el projecte d’arranjament de l a claveguera al tram Passeig Mercè Ros fins al Pont de Ferro, i 37 punts el de millora dels equipaments i il·luminació del Parc del Convent.

En total s’han registrat 150 vots dels quals 126 han sigut vàlids. Aquesta edició del procés participatiu és la que ha registrat els resultats més igualats ja que la diferència de vots entre projectes ha sigut molt poca.

Un cop conegut el resultat de les votacions, des de l’Ajuntament es treballarà per concretar la proposta i s’estudiaran els possibles usos i actuacions que es poden dur a terme a la plaça tenint en compte les activitats i actes que s’hi realitzen durant l’any. Cal tenir en compte que l’actuació ha de tenir un pressupost de 12.500 euros que és la quantitat que l’Agència Catalana de Residus ha retornat a l’Ajuntament d’Agramunt per haver separat correctament la fracció orgànica de la resta d'escombraries.