L'equip de govern es reuneix amb l'Agència de Residus de Catalunya

Durant la trobada s’han analitzat les dades del sistema de recollida Porta a Porta

Reunió dels membres de l’Ajuntament d’Agramunt amb membres de l’Agència de Residus de Catalunya.
Reunió dels membres de l’Ajuntament d’Agramunt amb membres de l’Agència de Residus de Catalunya.

DIVENDRES 03 DESEMBRE 2021

Aquest matí l’alcaldessa Sílvia Fernàndez i els regidors Xavier Secanell i Joan Pijuan s’han reunit amb el director de l’Agència de Residus de Catalunya Isaac Peraire i el director de l’àrea d’Infraestructures de l’Agència  Josep Simó.

Durant la trobada s’han analitzat les dades del model de recollida de residus Porta a Porta que s’està aplicant a Agramunt des del passat mes de març. Segons els informes, durant aquests mesos de funcionament, el municipi ha aconseguit arribar al 90% de reciclatge.  

Un altre tema que ha exposat l’ajuntament és el projecte de millora de la deixalleria municipal. Amb el sistema Porta a Porta els agramuntins estan molt més conscienciats amb el tema del reciclatge i s’han doblat els usuaris a la deixalleria. D’aquí, la necessitat del consistori de millorar i adequar les instal·lacions actuals per poder implantar nous models de gestió i apostar per la reutilització de materials que ara no s’està fent. L’objectiu principal és poder seguir instaurant sistemes que ens portin cap a un desenvolupament sostenible.