Les Piscines Municipals d'Agramunt adherides al Carnet Comarcal

Amb el carnet comarcal els usuaris podran entrar a 18 piscines de la comarca

Presentació del carnet comarcal
Presentació del carnet comarcal

DILLUNS 10 JUNY 2019

Les Piscines Municipals d'Agramunt s'adhereixen al carnet comarcal impulsat pel Consell Comarcal de l'Urgell juntament amb 17 piscines de la comarca. L’objectiu d’aquest carnet és fomentar la cohesió i l'intercanvi dels ciutadans de les diferents poblacions de l'Urgell

Aquesta iniciativa va sorgir fa tres anys i va tenir molt bona acollida tant entre els usuaris com per part dels ajuntaments. Per exemple, durant la temporada d'estiu de l'any passat es van vendre 1.243 carnets.

Les tramitacions del carnet es poden fer a qualsevol de les piscines adherides. A Agramunt es pot consultar tot el llistat de preus i de modalitats que ofereix el carnet comarcal a les mateixes piscines. Cal tenir en compte, però, que en el cas d’Agramunt els usuaris que es treguin el carnet comarcal hauran d’abonar 2 euros de més, retornables al final de temporada, per poder habilitar la targeta que els permetrà entrar a les piscines d’Agramunt.

Aquestes són les piscines de la comarca que s'hi han adherit: Altet, Agramunt, Aglesola, Belianes, Bellpuig, Castellserà, Ciutadilla, Claravalls, La Fuliola, Maldà, Nalec, Els Omells de Na Gaia, Ossó de Sió, Preixana, Sant Martí de Riucorb, Tornabous, Vallbona de les Monges i Verdú. 

Galeria d'imatges