Les pluges torrencials de la setmana passada malmeten molts camins del terme d’Agramunt

L’Ajuntament d’Agramunt i l’Associació d’Agricultors Verge del Socós demanen sumar esforços per arreglar els camins

Membres de l’associació d’agricultors i l’Ajuntament d’Agramunt mirant els desperfectes dels camins.
Membres de l’associació d’agricultors i l’Ajuntament d’Agramunt mirant els desperfectes dels camins.

DIMARTS 30 AGOST 2022

Els aiguats que van caure el passat dijous 25 d’agost van provocar greus danys als camins del terme d’Agramunt. En poca estona es van registrar més de cinquanta litres d’aigua, sobretot al capdamunt de la serra d’Almenara, fet que va provocar que l’aigua travessés diferents finques, marges, i camins, serra avall, saltant per damunt dels marges i camins. Per això, més d’una desena de camins han quedat molt malmesos per aquestes pluges torrencials fet que dificulta molt la seva circulació.

Per aquest motiu, aquest matí un grup de pagesos acompanyats per l’alcaldessa Sílvia Fernàndez i el regidor de l’àrea d’Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient, Ramon Boncompte han anat a veure els camins per fer un balanç de les afectacions, ja que l’estat actual amb què han quedat alguns camins no els permet accedir a les seves finques.

L’Ajuntament d’Agramunt i l’Associació d’Agricultors Verge del Socós, han instat a les institucions corresponents a sumar esforços entre tots per fer possible aquests arranjaments.

Per la seva part l’Ajuntament d’Agramunt continua fent balanç i recollint els danys que les pluges van provocar a empreses i espais municipals.

Galeria d'imatges