L'Espai Cívic obre les seves portes

La jornada de donació de sang és la primera activitat que acull el centre

L'Espai Cívic obra les seves portes per acollir la donació de sang
L'Espai Cívic obra les seves portes per acollir la donació de sang

DILLUNS 29 ABRIL 2019

En motiu de la marató de donació de sang que va tenir lloc aquest passat dissabte, l'Espai Cívic d'Agramunt va obrir les seves portes.

En aquests moments, l'empresa constructora està finalitzant els treballs i l'Ajuntament d'Agramunt ha convocat una plaça de dinamitzador de l'equipament per tal que a partir del mes de setembre entri en ple funcionament. Està previst que en aquest espai s'hi duguin a terme activitats dirigides a diferents edats, tant siguin programades per entitats de la vila com pel mateix ajuntament. Per aquest motiu, el nou equipament compta a una gran sala polivalent i diversos espais totalment adaptables per a dur-hi a terme activitats, tallers, cursos o conferències.

Les obres, iniciades el passat mes de gener, han comptat amb un pressupost total de 300.000€, dels quals 290.000€ estan finançats per l'Ajuntament d'Agramunt i 10.000€ per la Diputació de Lleida. Cal recordar que aquest equipament s'ha habilitat en l'antiga llar d'infants municipal, situada en zona inundable, i després del vist-i-plau de la Confederació hidrogràfica de l'Ebre. 

L'equipament donarà resposta a les necessitats dels diferents col·lectius de la vila i permetrà generar sinèrgies entre ells. Un equipament obert a tothom i en el qual les diferents entitats podran sol·licitar els espais en franges horàries per a dur-hi a terme les seves activitats programades.