Nou projecte de senyalització turística

El projecte inclourà tres itineraris diferents en funció de la seva temàtica

Projecte de senyalització Camins de Riella
Projecte de senyalització Camins de Riella

DIMECRES 30 OCTUBRE 2019

L’Ajuntament d’Agramunt ha aprovat el projecte que permetrà senyalitzar turísticament tot el nucli urbà. Concretament, el projecte preveu instal·lar faristols explicatius, cartelleres i elements direccionals per tal que els visitants puguin orientar-se adequadament i complementar la visita amb continguts vinculats amb els diferents elements patrimonials del municipi.

El projecte ha comptat amb la col·laboració de l’historiador local Josep Bertran i ha estat redactat després d’un acurat treball de camp que ha permès identificar les millors ubicacions i ajustar els elements a les necessitats. Aquesta actuació s’emmarca dins el projecte Camins de Riella, que inclourà tres itineraris en funció de la seva temàtica: Camins de pedra que serà l’itinerari que recorrerà tot el centre històric; Camins d’aigua que inclourà tots els elements vinculats amb la gestió de l’aigua, i anirà des del Parc del Convent fins el Pont de Ferro, i finalment, Camins de terme que serà el conjunt de recorreguts que hi ha als voltants d’Agramunt i dels quals ja s’ha senyalitzat la ruta fins al Pilar d’Almenara i el Camí Vell de Mafet.

El projecte de senyalització, amb un pressupost de 73.000€ i inclòs al pressupost vigent, serà licitat durant les properes setmanes i està previst que s’executi en un termini de 3 mesos.

Galeria d'imatges