Nou servei d’assessorament en matèria d’estrangeria a l’Urgell

Arriba el servei en matèria d'assessorament jurídic en matèria d'estrangeria amb l'objectiu de procurar una millor integració i garantir la igualtat de drets entre les veïnes i veïns del municipi

DIJOUS 19 OCTUBRE 2023

Davant la demanda i la necessitat de persones veïnes de la comarca, el Consell Comarcal de l'Urgell posa en marxa un servei d'assessorament jurídic en matèria d'estrangeria. El servei d’assessorament jurídic, públic i gratuït d'atenció personalitzada, respon a l'objectiu de procurar una millor integració i garantir la igualtat de drets entre les veïnes i veïns de la comarca, que podran rebre informació jurídica bàsica, així com assessorament. Des del Servei d'Immigració de l'Urgell juntament amb l’entitat AMIC es portarà a terme un servei itinerant a la comarca durant els mesos d'octubre, novembre i desembre.
Les poblacions on es faran les atencions seran Agramunt, Bellpuig, Tornabous i la Fuliola.

L’horari d’atenció serà de 9:00 a 14:00 hores. En el cas d’Agramunt, l’atenció es farà els dies 18 d'octubre, 3 i 15 de novembre i 1 de desembre.

Per a més informació es poden posar en contacte amb el Servei d'Immigració al telèfon del Consell Comarcal, 973500707, o al correu immigracio@urgell.cat.

Per sol·licitar hora, les persones interessades poden trucar al 973500049 o al correu tarrega@associacioamic.cat.