NOU SERVEI D'OCUPACIÓ PER A MAJORS DE 30 ANYS A AGRAMUNT

Els dijous, de 9 a 14 hores, a les oficines municipals

Cartell del nou servei d'ocupació Ubicat.
Cartell del nou servei d'ocupació Ubicat.

DIMARTS 30 MARÇ 2021

Agramunt disposarà des d’aquest dijous, 1 d’abril, d’un nou servei d’ocupació dirigit a persones majors de 30 anys. Una tècnica d’ocupació del consell comarcal de l’Urgell oferirà assessorament cada dijous de 9 a 14 hores a les oficines municipals.

A través del programa UBICAT, el consell comarcal ofereix orientació formativa i laboral i suport a la inserció a persones en situació d’atur més grans de 30 anys i altres en risc de vulnerabilitat que quedin excloses d’altres tipus de serveis especials.

Des del servei es realitzarà un seguiment personalitzat a cada participant amb un pla de treball que permetrà analitzar i conèixer les seves competències i habilitats i com treballar per millorar-les i orientar-les cap a un nou perfil professional. Es treballaran, per exemple, aspectes motivacionals, el coneixement d’eines de recerca de feina, recursos per fer front a un procés de selecció o la capacitació digital.

Les persones interessades en participar en aquest programa, poden enviar un correu a ubicat1@urgell.cat o trucar al  973 50 07 07.

D’altra banda, pels joves de 16 a 29 anys, el consell comarcal disposa del Servei d’Ocupació Juvenil a través del qual s’informa, s’orienta i s’assessora en qüestions d’ocupació, formació i emprenedoria. En aquest cas, el correu de contacte és el referentoj@urgell.cat