Nou sistema de videovigilància al Carrer Sió i Sabateria de Baix

Nou sistema de videovigilància per controlar l'accés no autoritzat de vehicles i les accions incíviques, permetent la retirada ocasional de la pilona retràctil i facilitant la comunicació amb la ciutadania a través d'un número de telèfon amb WhatsApp.

DIJOUS 30 NOVEMBRE 2023

Després d’uns mesos de prova, la Policia Local d’Agramunt ha activat un nou sistema de videovigilància i control dels carrers Sió i Sabateria de Baix. Aquest sistema permet controlar les accions incíviques i l’accés de vehicles sense autorització en aquests carrers en temps real.

Cal recordar que l’accés al carrer Sió amb vehicle està limitat exclusivament als veïns amb garatge, veïns que hagin d’efectuar accions de càrrega i descàrrega i vehicles comercials. En aquest últim cas, el dels vehicles comercials, han d’adequar-se a l’horari establert exclusivament per a ells, que és de les 8.00 a 11.00 hores.

Amb l’activació d’aquest nou sistema, la Policia Local denunciarà mitjançant la captació d’imatges a tots aquells conductors que accedeixin sense l’autorització pertinent.

L’objectiu d’aquest nou sistema de videovigilància permet a l’Ajuntament d’Agramunt facilitar l’accés aquests carrers, tant a veïns com a comercials i, al mateix temps, retirar la pilona retràctil, la qual serà posada en funcionament només en circumstàncies especials, Així doncs, es recomana a tots els veïns tenir el comandament a distància de la pilona en bones condicions i a mà. A part del carrer Sió i Sabateria de Baix, l’Ajuntament està valorant la col·locació de noves càmeres a diferents punts del municipi.

Per altra part, la Policia Local d’Agramunt ha activat també un número de telèfon amb WhatsApp per tal de facilitar la comunicació amb la ciutadania. El telèfon és el 670.23.43.94 i es pot utilitzar en cas de qualsevol consulta o per comunicar qualsevol incidència.