Nova edició del "Musicant l’Ugell. So & Patrimoni"

L'Escola Municipal de Música d'Agramunt participa un any més al cicle de concerts

Presentació del cicle  "Musicant l’Ugell. So & Patrimoni"
Presentació del cicle "Musicant l’Ugell. So & Patrimoni"

DIMARTS 14 GENER 2020

Les esglésies de Vilagrassa, Rocafort de Vallbona i Puigverd d'Agramunt seran les amfitriones del cicle musical "Musicant l’Ugell. So & Patrimoni" impulsat pel Consell Comarcal de l'Urgell que enguany arriba a la seva tercera edició. Està previst que hi participin uns 200 alumnes de les escoles de música d'Agramunt, Bellpuig i Tàrrega. 

La bona acollida de públic del cicle en edicions anteriors, ha estat el motiu pel qual s'ha decidit repetir el format en aquesta nova edició i com a novetat s'afegeix una visita cultural guiada abans de cada concert.

Cal recordar que el cicle es basa en la realització de tres concerts que comptem amb la participació d’alumnes de les tres escoles de música de la comarca, amb un repertori variat tant instrumental com coral. A banda, la visita guiada que es realitzarà abans de cada concert permetrà als assistents conèixer i descobrir indrets de la comarca desconeguts malgrat la seva proximitat.

Els objectius del cicle "Musicant l’Ugell. So & Patrimoni" són dos: per una banda, donar a conèixer la gran tasca que es fa des de les escoles de música del territori impulsant l’ensenyament artístic per fomentar la pràctica cultural i desenvolupar el talent creatiu i, per l’altra, descobrir a tots els visitants el patrimoni dels nuclis amfitrions, posant en valor els elements històrics, naturals i patrimonials que ens fan únics i singulars i que diferencien la nostra identitat urgellenca.

Les actuacions tindran lloc els diumenges 19 de gener a Vilagrassa, 9 de febrer a Rocafort de Vallbona i el 15 de març a Puigverd d’Agramunt.

Els concerts es faran a les 12h del migdia i les visites guiades es realitzaran un hora abans. 

Galeria d'imatges