Nova senyalització horitzontal per millorar la seguretat viària

Amb aquestes mesures es garanteix la seguretat de vianants i vehicles

Nova senyalització horitzontal a la carretera de Cervera
Nova senyalització horitzontal a la carretera de Cervera

DIMECRES 20 JULIOL 2022

L’Ajuntament d’Agramunt, d’acord amb la Policia Local, ha pintat dues noves senyalitzacions horitzontals per millorar la seguretat de dos punts concrets de la L-303 al seu pas pel tram urbà del municipi.

Concretament, s’ha pintat una zona de seguretat de color groc a la carretera de Cervera, a l’altura de l’encreuament amb la travessera de Cervera. Aquesta zona pintada, una graella groga al terra que prohibeix parar en aquesta intersecció, permetrà deixar una via de sortida lliure pels serveis d’emergència que acostumen a fer-ho per aquest carrer per la proximitat de les instal·lacions del CAP, dels bombers i la policia local. D’aquesta manera, els vehicles que estiguin aturats al semàfor hauran de respectar aquesta zona i no podran envair-la garantint així no obstaculitzar una possible sortida dels serveis d’emergència.

L’altra senyalització horitzontal que s’ha pintat, és a l’Avinguda Jaume Mestres a l’altura de la cruïlla amb el carrer Agustí Ros. En aquest punt, s’ha pintat la mateixa graella de color groc perquè els vehicles que circulen per l’avda. Jaume Mestres direcció Cervera, quan estan aturats al semàfor no deixen veure els vianants que en aquell moment estan creuant el pas de vianants que just queda darrere dels vehicles aturats. Això, provoca una sortida de vianants sobtada per als vehicles que estan circulant direcció el centre del municipi, ja que no podien veure com els ciutadans creuaven el pas de vianants.

L’objectiu d’aquesta nova senyalització és millorar la seguretat viària dels ciutadans i també dels vehicles.

Galeria d'imatges