Noves actuacions dins la campanya de sensibilització dels animals de companyia

La finalitat és sensibilitzar i corresponsabilitzar els propietaris

Instal·lació banderoles informatives al municipi
Instal·lació banderoles informatives al municipi

DILLUNS 29 GENER 2024

L’Ajuntament d’Agramunt continua fent actuacions amb l’objectiu de sensibilitzar i corresponsabilitzar els propietaris d’animals de companyia per mantenir net l’espai públic.

Per reforçar aquest objectiu, els serveis municipals han instal·lat els darrers dies unes banderoles informatives en zones identificades com a problemàtiques amb missatges tipus, “Pensa en els altres”, “Neteja el pipi” o “Recull la caca”, per conscienciar a la ciutadania d'actuar cívicament  i no deixar les defecacions dels animals de companyia a la via pública.

La finalitat de totes aquestes accions és, no només solucionar el problema des d’una perspectiva pràctica, sinó també educativa, fomentant una convivència més cívica i una tinença responsable de mascotes.

La campanya tindrà una segona fase, i pròximament es repartiran ampolles d’aigua a la ciutadania que serviran per netejar i eliminar l’olor i l’efecte corrosiu dels orins dels gossos a la via pública i que provoquen la degradació de les façanes i del mobiliari urbà.

La iniciativa s’emmarca en el compromís de l’equip de govern d’engegar campanyes de civisme per mantenir la qualitat dels espais que comparteix la ciutadania i afavorir la convivència.

Des de l’Ajuntament s’informa també  la ciutadania, que s’efectuaran controls de vigilància, i en cas de conductes incíviques, tal com marca l’ordenança municipal, s’aplicaran sancions a totes aquelles persones que no ho respectin.

Galeria d'imatges