OBERTA LA CONVOCATÒRIA DEL 4T CONCURS DE SARDANA D’AGRAMUNT

El termini per presentar originals acaba el 15 de setembre

DIMECRES 26 JUNY 2024

L’Ajuntament d’Agramunt i l’Escola Municipal de Música convoquen la 4t edició del Concurs de Composició de Sardana d’Agramunt. 

Després de l’èxit de les passades edicions, es consolida l’aposta per aquest certamen dedicat a la sardana i que vol contribuir a la projecció d’aquest gènere i dels seus compositors des d’un municipi amb una llarga i consolidada tradició de cobles i colles sardanistes.

El concurs està dotat amb 1.500€; 1.000€ pel guanyador i 500€ pel segon classificat, patrocinat per la IGP Torró d’Agramunt.

Per participar-hi, cal presentar una obra original i inèdita, que no hagi estat premiada en cap altre concurs ni s’hagi estrenat o interpretat públicament amb anterioritat. Cada compositor podrà presentar una sola obra, per a una cobla d’onze instruments, amb les seves corresponents particel·les i una gravació de l’obra, que s’haurà de fer arribar al correu electrònic emma@agramunt.cat  

La data límit de lliurament de les composicions finalitza el dia 15 de setembre.

El guanyador del 4rt concurs de composició sardana d’Agramunt es farà públic el 22 de novembre durant l’acte de celebració del Concurs Musical de Santa Cecília.

Tota la informació del concurs es pot consultar al taulell d’anuncis de l’Ajuntament d’Agramunt https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=501183&idens=2500300000