OBERTES LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PER A INFANTIL I PRIMÀRIA A PARTIR DE DILLUNS 22 DE FEBRER

La resta de restriccions, a la mobilitat, al comerç, restauracions i reunions socials, entre altres, es mantenen set dies més

Mesures vigents fins el 28 de febrer.
Mesures vigents fins el 28 de febrer.

DIVENDRES 19 FEBRER 2021

A partir de dilluns 22 de febrer, entraran en vigor les noves mesures contra la Covid-19 aprovades pel PROCICAT i que, entre altres, permeten les activitats extraescolars, l’esport escolar i el lleure educatiu per a infants d’Educació Infantil i Primària. També s’equipara l’esport federat i els consells esportius pel que fa a poder entrenar amb més de 6 persones i participar en les competicions permeses.

No obstant, es mantenen la resta de restriccions, com ara les que afecten a la mobilitat, comerç, restauració, activitats culturals i religioses i reunions socials.

Així, fins almenys el dia 28 de febrer, el confinament seguirà sent comarcal, a excepció de la mobilitat laboral, escolar, per anar al metge o cuidar una persona dependent. També es manté confinament nocturn, de les 10 de la nit a les 6 del matí.

Els horaris d’obertura de la restauració, tant a les terrasses com a l’interior, seran de 7.30 a 10.30 hores i de 13 a 16.30 hores.

El petit comerç manté la limitació d’aforament del 30% i haurà de tancar els caps de setmana.

Pel que fa a les activitats culturals, museus, biblioteques, sales d’exposicions, cinemes i teatres seguiran oberts a la meitat del seu aforament. I els actes religiosos i les cerimònies civils, amb un 30% de l’aforament.

Per últim, en l’àmbit esportiu, les instal·lacions i equipaments en espais tancats poden seguir oberts amb aforament al 30% i amb activitats grupals limitades a 6 persones i amb ús obligatori de mascareta; els que són a l’aire lliure seguiran oberts amb un aforament del 50%.

Les reunions i trobades socials continuen limitades a 6 persones i 2 bombolles de convivència.

Situació epidemiològica a Agramunt

Actualment, el risc de brot a Agramunt és baix, de 50,54 punts; la taxa de reproducció, de 0,27, i el número de casos actius de la darrera setmana és de 4 persones.