Permetràs que Agramunt s'apagui?

L’Ajuntament publica un vídeo de conscienciació sobre la necessitat de reduir l’activitat social per evitar el contagi

DIMECRES 21 OCTUBRE 2020

Des de l’Ajuntament s’ha elaborat un vídeo que s’està difonent a les xarxes socials municipals per conscienciar a la població d’Agramunt que cal fer un esforç col·lectiu per aturar la propagació del virus al municipi.

El nostre municipi porta uns dies en un índex molt elevat de rebrot i els casos registrats estan augmentat cada dia. Per aquest motiu, des de l’equip de govern s’ha volgut fer aquesta actuació per conscienciar a la població.

El vídeo és un conjunt d’imatges de diferents equipaments i espais d’Agramunt, que simulen com l’activitat en tots aquests llocs s’haurà d’aturar si les dades no milloren a Agramunt.

L’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernández, remmarca que "el vídeo pretén ser una eina de conscienciació per a tota la ciutadania sobre la necessitat de reduir l’activitat social al màxim per evitar el contagi per Covid-19". 

Els darrers dies, des de l'ajuntament s'està fent una crida a la responsabilitat individual i col·lectiva per intentar que la població interactuï el mínim possible entre persones que no són d’un mateix grup estable ni de convivència i per reduir la mobilitat.

Vídeo:Que no s'apagui Agramunt