Plantada d’arbres avui al matí a Agramunt

Més d’una trentena de xiprers plantats a la zona veda que hi ha al costat de la llera del riu Sió

Plantada d'arbres Agramunt
Plantada d'arbres Agramunt

DIJOUS 30 MAIG 2019

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Agramunt i l’equip de jardiners amb la col·laboració dels centres escolars de la vila han realitzat aquest matí una plantada d'arbres. La plantada ha anat a càrrec dels alumnes de tercer de primària dels dos centres escolars d’Agramunt i s’ha fet a la zona verda que hi ha davant del tanatori al costat de la llera del riu Sió.

Al llarg de tot el matí, la seixantena de nens que han participat de la jornada han plantant una trentena de xiprers i plantes mediterrànies.

Una de les finalitats d’aquesta jornada, com ha explicat el regidor en funcions Ramon Boncompte, és la millora dels espais verds de la vila amb una restauració ambiental d’algunes zones d’Agramunt. A més, amb jornades com aquestes els escolares coneixen els diferents tipus d’espècies i aprenen a plantar, a part de passar una bona estona.

Els nens han pogut plantar, aportar terra i regar els arbres amb l’ajuda i explicacions dels jardiners que els han explica’t els passos que s’han de seguir per plantar els diferents tipus d’arbres i espècies.

Per cloure la jornada, els agents rurals han dut a terme l’alliberament d’una cigonya recuperada al Centre de Recuperació de Fauna de Vallcalent. 

Galeria d'imatges