Presentació del cicle Brots 2024

Començarà el 17 de febrer amb El Petit Univers, de Marcel Gros

L'alcaldessa i la regidora de Cultura amb la guanyadora del sorteig, un abonament per la temporada 2024.
L'alcaldessa i la regidora de Cultura amb la guanyadora del sorteig, un abonament per la temporada 2024.

DIVENDRES 02 FEBRER 2024

Aquest divendres s’ha fet la presentació del 6è Cicle d’Arts Escèniques i Musicals Brots, que portarà fins a l’escenari del Teatre Casal Agramuntí set propostes teatrals i musicals.

Durant l’acte, la regidora de Cultura, Amanda Cardona, ha detallat les diferents propostes que integren la temporada i ha posat de relleu la voluntat de treballar en la creació de nous públics amb espectacles de qualitat que abracen diferents tipus de registres.

El cicle l’obrirà l’espectacle El petit univers, de Marcel Gros, el proper 17 de febrer; seguit de La nit del peix kiwi, de la Sala Flyhard, el dia 1 de març. També al març, s’ha programat una obra per a escolars: Alícia al país dels mòbils, de Viu el teatre.

La mateixa setmana i coincidint amb el Dia de la Dona, el 8 de març, el casal acollirà l’actuació del Cor Galindaina amb l’espectacle La vida d’una dona. A finals, de mes es podrà veure una altra obra de la Sala Flyhard, en aquest cas Austràlia, el dia 22.

A l’abril, pujarà a l’escenari el valencià Pep Gimeno ‘Botifarra’ amb l’espectacle Ja ve l’aire i el cicle clourà el 28 d’abril amb Instruccions per fer-se feixista, interpretada per Mercè Arànega.

Durant la presentació, s’ha sortejat un abonament per la temporada entre tots els assistents.