Presentació del Programa Comarcal de Suport a l’Educació de l’Urgell a Agramunt

El programa arriba al seu 20è aniversari amb una proposta de 21 accions programades per aquest curs 2019-2020

Presentació del Programa comarcal de suport a l'educació a l'Urgell
Presentació del Programa comarcal de suport a l'educació a l'Urgell

DIJOUS 07 NOVEMBRE 2019

Ahir al matí es va presentar el Programa Comarcal de Suport a l’Educació a l’Urgell que desenvoluparà més d’una vintena d’accions amb l’objectiu que els alumnes de la comarca puguin dur a terme activitats complementàries a la seva educació curricular.

La novetat prevista per aquest curs és que totes les activitats programades seran gratuïtes. Al llarg d’aquest curs escolar, més de 5.000 alumnes de tota la comarca podran gaudir de les activitats del programa pensades per fomentar l'educació en valors, la cultura a través d’espectacles de teatre i cinema, visites culturals al territori, xerrades o una gimcana lingüística, entre altres.

Una altra novetat del programa d’activitats, que enguany arriba al seu vintè aniversari, és la realització d’un contacontes per  la igualtat de gènere que compta amb la col·laboració del Servei d'Informació i Atenció a la Dona de l'Urgell (SIAD) i  que aniran a càrrec de la professional Anna García Martínez.

El programa es gestiona des del Consell Comarcal de l’Urgell i el Servei Educatiu de l’Urgell, amb el suport de la Diputació de Lleida. A més aquest any també hi col·labora  el Servei d’ Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Urgell.

Galeria d'imatges