Presentació dels llibres d'Oriol Junqueras

La Biblioteca Municipal Guillem Viladot acollirà les presentacions

Presentació a Agramunt
Presentació a Agramunt

DILLUNS 18 NOVEMBRE 2019

El proper dimarts dimarts 19 de novembre, es presentaran a Agramunt dos llibres que parlen d'Oriol Junqueras. Concretament es farà la presentació del llibre de Sergi Sol "Oriol Junqueras. Quan siguem lliures" que narra, analitza i contextualitza, des de la perspectiva del nucli de col·laboradors més íntim del vicepresident Oriol Junqueras, el rerefons que va determinar les dures decisions de la tardor catalana: la precipitació del 20-S, la celebració del referèndum, el desconcert posterior a la proclamació de la República, l’ingrés en centres penitenciaris dels presos polítics, l’aplicació del 155, l’estratègia d’ERC per eixamplar la base de l’independentisme, la celebració de les eleccions del 21-D i els entrebancs per configurar un nou Govern.

L'altre llibre que es presentarà és "Contes des de la presó" que ha escrit el propi Oriol Junqueras que recull 37 històries bellament il·lustrades per una trentena artistes de casa nostra que  Junqueras explica als seus fills. 

Les presentacions es faran a la Biblioteca Municipal Guillem Viladot i comptar amb la presència de l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé; el periodista i comunicador i autor d'un dels llibres Sergi Sol; el cantautor Pep Picas que oferirà un tast musical i Artur Junqueras, pare d'Oriol Junqueras.

La presentació es farà en un acte obert a tothom a les 19h.

Galeria d'imatges