Presentació del Cros Escolar d'Agramunt

Aquest any la prova esportiva està inclosa dins el Circuit Escolar de Cros de Lleida- Trofeu Diputació

D’esquerra a dreta: la regidora d’esports a l’Ajuntament d’Agramunt, Montse Canes; Josep  Maria Puigarnau del Club d’Atletisme Escatxics; Liliana Gil representat de l’AMPA de l’INS Ribera del Sió; Irina Novak, representant de l’AMPA de l’Escola Macià-Companys, i Josep Maria Mir, representant de l’AMPA del col•legi Mare de Déu del Socós.
D’esquerra a dreta: la regidora d’esports a l’Ajuntament d’Agramunt, Montse Canes; Josep Maria Puigarnau del Club d’Atletisme Escatxics; Liliana Gil representat de l’AMPA de l’INS Ribera del Sió; Irina Novak, representant de l’AMPA de l’Escola Macià-Companys, i Josep Maria Mir, representant de l’AMPA del col•legi Mare de Déu del Socós.

DILLUNS 21 GENER 2019

Agramunt ha presentat el Cros Escolar que tindrà lloc el proper diumenge 10 de febrer. Un any més s'ha organitzat aquesta cita esportiva des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Agramunt amb la col·laboració del club d'atletisme Escatxics i les Ampes dels tres centres educatius. La novetat d'aquest any és que la prova esportiva està inclosa dins el Circuit Escolar de Cros de Lleida- Trofeu Diputació de Lleida, formant part així de les vuit proves puntuable del circuit lleidatà. La regidora d'esports Montse Canes explica que amb aquesta adhesió al circuit es preveu que augmenti el nombre de participants al cros i es faci una mica més de difusió d'aquesta activitat que ja fa molts anys que s'organitza a Agramunt. 
 
Al llarg de tot el matí del dia 10 es disputaran més d'una quinzena de curses de les diferents categories algunes de les quals compartiran distància i circuit i per tant correran a la vegada. Les competicions començaran a les 10h del matí amb les categories més grans i es disputaran pels circuits que estaran habilitats al Passeig Josep Brufau i al Parc Riella. Tots els participants rebran una bossa amb obsequis facilitats per diferents empreses col·laboradores i hi haurà trofeu per als sis primers classificats de cada categoria. Aquest any a més, es donarà a tots els participants, que ho vulguin, un got de xocolata desfeta. 
 
Tot i que la informació del Cros d'Agramunt ja es pot consultar al web Agramuntesports.cat, les inscripcions no s'obriran fins al proper dia 28 de gener.  

Galeria d'imatges