Primer dia a les Piscines Municipals d'Agramunt

Obertura de les instal·lacions municipals per la temporada d'estiu 2020

Obertura de les piscines municipals d'Agramunt
Obertura de les piscines municipals d'Agramunt

DILLUNS 22 JUNY 2020

Avui s'ha iniciat la temporada d’estiu a les piscines municipals. Les instal·lacions ja estan obertes i estan adaptades als protocols sanitaris i d’higiene de prevenció per la Covid-19.

El termini per treure’s l’abonament per aquesta primera quinzena ja està tancat, i no es podran fer més abonaments per aquestes dues setmanes. A la web (https://agramuntesports.cat/abonament-piscines) ara ja està habilitada la opció d'abonaments per la 2a quinzena, la del 6 al 19 de juliol.

No obstant, i per aquestes primeres dues setmanes d'obertura, s’habilitaran 80 entrades diàries de les quals en podrà fer ús tothom que ho vulgui, sense necessitat d’estar empadronat a Agramunt. Aquestes entrades es podran tramitar online a través de la web i de forma presencial a les taquilles de les piscines (de dilluns a divendres d'11 a 13h i de 15 a 16h). 

Informació important: els usuaris que s’han tret l’abonament per la primera quinzena (del 22 de juny al 05 de juliol) podran entrar de les 11h a les 20h sense limitació horària per franges recomanades.

Galeria d'imatges