Primer dia d’obertura del nou centre de dia d’Agramunt

Les instal·lacions del centre de dia estan separades de la Residència Geriàtrica Mas Vell tot i estar al mateix edifici

Visita de l’alcaldessa Sílvia Fernàndez als usuaris del centre acompanyada de la directora de la residència  Mas Vell, Clara Sanz.
Visita de l’alcaldessa Sílvia Fernàndez als usuaris del centre acompanyada de la directora de la residència Mas Vell, Clara Sanz.

DILLUNS 04 OCTUBRE 2021

Avui, s’ha obert el centre de dia ubicat a la planta baixa de la residència Mas Vell amb sis usuaris. El centre estarà obert de dilluns a divendres de dos quarts de nou del matí fins a dos quarts de nou del vespre.

Tal com ha explicat l’alcaldessa Sílvia Fernàndez: “s’ha pogut obrir ara el centre perquè la normativa per la Covid-19 així ho ha permès, i al estar aïllat de la resta de la residència no s’han de seguir unes mesures tant restrictives”. El centre s’ha obert amb totes les garanties de seguretat, tant per a usuaris com per a treballadors.

De moment està pensat que el centre pugui acollir deu places, ampliables a quinze si el servei ho requereix. De moment es veurà com funciona el servei i l’adaptació dels usuaris i del personal que hi treballa, ja que és un servei nou per a tots.

Fernàndez també ha destacat, que el servei de centre de dia es complementa amb el servei d’atenció domiciliària, i es van a recollir els avis a casa: “Ara l’objectiu és aconseguir el transport per poder portar els avis dels pobles dels voltants al centre i poder oferir els serveis als domicilis”.

D’altra banda, Clara Sanz, directora de la residència Mas Vell, ha explicat els serveis que s’ofereixen al centre: “Estem adaptant els horaris i les activitats en funció de les necessitats dels usuaris. En aquests moments es fan dues sessions al dia d’estimulació cognitiva i fisioteràpia”. Els gericultors adaptaran les activitats individuals i grupals a les inquietuds dels usuaris.