Primera Escola de Famílies

Aquest vespre s’ha celebrat a l’Espai Cívic la Primera Escola de Famílies, emmarcada dins del Pla Educatiu d’Entorn, a càrrec de la pediatra Margaret Creus

DISSABTE 27 ABRIL 2024

La pediatra Margaret Creus ha ofert el primer taller de l’Escola de Famílies, un cicle de xerrades que s’ha organitzat dins del Pla Educatiu d’Entorn d’Agramunt.

La regidora d’Educació, Mònica Marquilles, indica que l’objectiu d’aquest cicle és que s’uneixin esforços entre les diferents Associacions de Famílies d’Alumnes (AFA) per tal d’oferir xerrades sobre temes que els interessin.

De fet, el cicle tindrà continuïtat al proper curs, amb xerrades i tallers mensuals. Aquestes xerrades- tallers estan adreçades a famílies amb fills o filles de 0 a 18 anys, tot i que estan obertes a tothom.

El segon taller que es farà serà ‘La importància de les emocions’ i anirà a càrrec de la psicòloga, treballadora social i mestra, Marta Eroles, el 23 de maig. I finalment, tancarà el cicle el taller ‘El rol de la família davant l’assetjament’, que anirà a càrrec del psicòleg Aleix Ayats el 6 de juny.