Problemàtica cobertura mòbil al municipi d'Agramunt

Reclamacions que pot fer la ciutadania

L'Ajuntament posa a diposició un tècnic per complimentar la sol·licitud
L'Ajuntament posa a diposició un tècnic per complimentar la sol·licitud

DIMARTS 16 GENER 2024

L'Ajuntament d'Agramunt no ha parat de fer gestions per resoldre els problemes de cobertura mòbil existents al municipi des de fa unes setmanes. Com es va informar l'última sessió plenària celebrada el passat 21 de desembre i com recull l'informe presentat amb les explicacions i les accions dutes a terme per l'equip de govern, el consistori va fer arribar la problemàtica al Parlament de Catalunya a través de diputats i al Ministeri d'Assumptes Econòmics mitjançant l'Oficina d'Atenció a l'Usuari de Telecomunicacions.

Aquest últim, el Ministeri d'Assumptes Econòmics, ha fet arribar una resposta a l'Ajuntament informant quins passos pot seguir la ciutadania. El Ministeri, informa que segons els articles 15 i 16 del Real Decreto 899/2009, de 22 de maig, a través del qual s'aprova una carta de drets dels usuaris de serveis de comunicacions electròniques, aquests recullen el dret a una compensació per la interrupció temporal del servei telefònic i a una indemnització per la interrupció temporal del servei d'accés a Internet.
Aquestes reclamacions s'han de presentar de forma individual i personalitzada segons el procediment previst en l'article 27 del Real Decret 899/2009.

Per aquest motiu, des de l'Ajuntament s'ha posat a disposició de la ciutadania el formulari per fer aquesta reclamació que es pot trobar a la planta baixa de les oficines a l'atenció al públic. A més, a partir del 18 de gener i en horari d'11 a 13 h, es posarà a disposició de la ciutadania un tècnic que ajudarà a complementar aquesta sol·licitud en cas de dubtes.

L'objectiu de l'equip de govern és trobar una solució ràpida a la problemàtica per recuperar la cobertura mòbil a tot el municipi.

Fitxers adjunts