Projecte de salut online "Salut Jove de l'Urgell"

L'Oficina Jove de l'Urgell impulsa un programa de salut sota el lema "T'escoltem" adreçat als joves

DIMARTS 09 ABRIL 2019

L’Oficina Jove de l’Urgell ha impulsat el projecte de salut on-line Salut Jove de l'Urgell.

Es tracta d'un projecte pensat perquè els joves puguin fer consultes sobre diferents temes que els preocupin i puguin tenir suport psicològic en cas necessari. 

La tècnica de Joventut a l'Urgell, Anna Gómez, explica que el lema del projecte és T’escoltem per que l’objectiu d’aquest projecte és escoltar als joves, que ens puguin dir aquells problemes, dubtes o aclariments per a que nosaltres els hi puguem oferir el recurs necessari quan tenen un problema de salut. Els problemes més comuns que poden tenir són a nivell de sexualitat, de drogues, alimentació, les relacions entre ells, com se senten, etc”.

L’Ajuntament d’Agramunt s’ha sumat al projecte i posa a disposició del programa un espai municipal on es puguin dur a terme les visites presencials a Agramunt d’aquesta manera, el jove no haurà de desplaçar-se a l’Oficina Jove, ubicada a Tàrrega.

El regidor de Joventut, Oriol Puebla, ha explicat que "és un servei que va a demanda. Molts dubtes es podran resoldre via whatsapp o via correu electrònic i això ho farà la tècnica del consell comarcal, però si fa falta una atenció personalitzada, es concertarà dia i hora amb aquesta persona i des de l’Ajuntament d’Agramunt proporcionarem aquest punt físic per atendre als joves”.

Aquest servei s’ha activat ara a la comarca de l’Urgell tot i que ja es duu a terme a diferents comarques.

Com fer consultes al programa Salut Jove Urgell

Per tal de contactar amb aquest servei, els joves tenen a disposició diferents vies de comunicació:

  • Per whatsapp al número de telèfon 693056340
  • Per correu electrònic a salutoj@urgell.cat 

Galeria d'imatges