Reconeixement a totes les persones que estan aquests dies al servei de la ciutadania

Acord que es va adoptar a la junta de govern local celebrada el 23 de març de 2020

Personal sanitari de l'EAP d'Agramunt
Personal sanitari de l'EAP d'Agramunt

DIJOUS 26 MARÇ 2020

A la junta de govern local del passat 23 de març de 2020, es va adoptar aquest acord per reconèixer la tasca de totes les persones que davant la situació actual està treballant al servei de les persones: 

"Davant la situació actual i excepcional que està vivint tot el món davant la crisi per la pandèmia del Covid-19, des de l’Ajuntament d’Agramunt es vol fer un reconeixement explícit al treball que s’està realitzant en molts àmbits per protegir i ajudar a tirar endavant a tota la ciutadania.

En primer lloc, a tot el personal sanitari. Per la implicació i compromís que davant la situació actual estan duent a terme tots els professionals de la sanitat que sumen esforços per donar el millor servei i atendre a les persones i fer-ho amb professionalitat i molta dedicació.

En segon lloc, a totes les persones que davant aquesta situació continuen treballant al servei de la població. Als equips tècnics i gerocultors que treballen a les residències d’avis, a les persones que tenen cura de les persones grans o amb discapacitats i continuen fent tasques als domicilis, als equips de serveis socials, als equips de serveis municipals, a la policia i a tots els equips d’emergència, els bombers, i a totes les persones d’empreses de serveis, comerciants i treballadors de tots aquells sectors que es mantenen oberts per tal de garantir el proveïment de les necessitats bàsiques de la ciutadania.

L’agraïment també vol ser extensiu a tots els col·lectius i xarxes de voluntariat, entitats o persones que de forma individual s’estan posant a disposició d’ens locals i organismes per ajudar de manera voluntària i desinteressada.

I per últim, un agraïment a tots els ciutadans que estan fent cas de les mesures establertes per fer front al Covid-19 i s’estan quedant a casa i complint amb els dies de confinament.

Són dies difícils però amb el treball en equip de tots i totes, ens en sortirem".

Moltes gràcies a tothom

Fitxers adjunts