Rècord de participació a la 8a Cursa de la Dona d’Agramunt

900 persones inscrites gaudeixen d'una gran jornada esportiva i familiar

Sortida de la 8a Cursa de la Dona d'Agramunt
Sortida de la 8a Cursa de la Dona d'Agramunt

DILLUNS 09 MARÇ 2020

Ahir al matí totes les persones que van participar a la vuitena edició van gaudir d’una gran jornada esportiva.-

La plaça del Mercadal va ser el punt on va tenir lloc la cursa que va començar a les 10h del matí amb una sessió de zumba a càrrec del GymBatec. Abans de la cursa totes les persones que ho van voler també van poder pintar-se la cara amb la col·laboració de la branca de Pioners de l'AEiG d'Agramunt o fer-se fotos al photocall de la cursa. 

El tret de sortida de la cursa el van donar els Tabalers de l’Espetec a les 11h del matí i el Club Ciclista d’Agramunt i el Club Ciclista Alba van ser els encarregats d’obrir la cursa de 8km i la caminada de 6km.

Abans de donar el tret de sortida, les dones de l'Esbarjo van fer la lectura d’un llistat de drets que s’han assolit gràcies a dones feministes. Els textos formen part de la campanya de l’Ajuntament de Tàrrega “Si ets dona i..... agraeix-li-ho a una feminista” a la qual s’ha adherit el Consell Comarcal de l’Urgell. Una campanya que recorda i agraeix els drets que han aconseguit les dones gràcies a la lluita incansable d'altres dones feministes.Galeria d'imatges