Rècord d'inscrits a la 7a Cursa de la Dona d'Agrmaunt

L'edició d'aquests any supera els 800 inscrits

7a Cursa Dona Agramunt
7a Cursa Dona Agramunt

DIJOUS 14 MARÇ 2019

Agramunt celebrarà aquest diumenge 17 de març la setena edició de la Cursa de la Dona d'Agramunt. Tot i que les inscripcions encara no estan tancades, les inscripcions ja superen els 800 inscrits, sent la edició amb més participació des de la seva creació. 
La cursa organitzada per les regidores de Promoció de la Dona i d'Esports de l'Ajuntament d'Agramunt compta amb la col·laboració d'entitats locals i un gran nombre d'empreses i negocis que han volgut sumar-se a la cursa. 
 
El tret de sortida de la cursa-caminada que no és competitiva està fixat a les 11h del matí, però les activitats pre-cursa començaran una hora abans amb una sessió de zumba a càrrec del Gimnàs Batec. Durant tot el matí a més, els participants es podran fer fotos al photocall oficial de la prova o pintar-se la cara. Un cop finalitzin aquestes activitats, els Tabalers de l'Espetec seran els encarregats d'acompanyar els participants fins a l'arc de sortida. 
 
La samarreta oficial i l'avituallament darribada, a més de la possibilitat d'entrar al sorteig dels més de trenta obsequis, són algunes de les coses que tindran els corredors inscrits que han pagat una inscripció de 6 euros.
 
Vessant solidària
La Cursa de la Dona d'Agramunt ha tingut des de la seva segona edició una vessant solidària i ha donat 1 euro de cada inscripció a lAssociació Catalunya Contra el Càncer. Una iniciativa que també es farà aquest any.

Galeria d'imatges