REORDENACIÓ DE L’ACCÉS AL PÀRQUING DEL VILADÀS PER LES RESTES TROBADES EN LES OBRES

L’ús quedarà limitat a turismes i ciclomotors a causa de les dimensions del nou accés

Nou accés temporal al parquing Viladàs.
Nou accés temporal al parquing Viladàs.

DIMECRES 14 ABRIL 2021

Les restes arqueològiques trobades arran de l’enderroc de les cases del carrer Sabateria de Baix obliguen a reordenar els accessos al pàrquing del Viladàs, reobert des d’aquest dimecres al matí.

Així doncs, de manera provisional i fins que acabin els treballs d’excavació i estudi de les restes trobades, l’entrada i la sortida es faran per l’accés del carrer de l’Aspi, quedant anul·lat el del carrer Sabateria de Baix. Per la qual cosa, per entrar al pàrquing, els vehicles ho hauran de fer des del carrer Estudis Nous i cap al carrer de l’Aspi. Mentre que per sortir, hauran d’agafar el carrer de l’Aspi en direcció al carrer Àngel Guimerà.

D’altra banda, a causa de les dimensions d’aquest punt d’accés, l’ús del pàrquing quedarà limitat a turismes i ciclomotors, de manera que les furgonetes grans i els camions petits no el podran utilitzar.

Aprofitant l’actuació que s’està fent en aquest espai, s’ha adequat el tram de vorera entre els carrers Estudis Nous i Aspi per tal d’eliminar-ne les barreres arquitectòniques i millorar l’accessibilitat en aquesta zona.