REUNIÓ INFORMATIVA: CONTROL DE LES COLÒNIES DE GATS

L’Ajuntament d’Agramunt ha convocat pel pròxim dimecres 27 de desembre una reunió informativa per dur a terme un control efectiu de les colònies de gats que hi ha al municipi

DIJOUS 21 DESEMBRE 2023

L’Ajuntament d’Agramunt ha convocat pel pròxim dimecres 27 de desembre una reunió informativa per dur a terme un control efectiu de les colònies de gats que hi ha al municipi.

Es tracta d’una reunió informativa dirigida a persones interessades en aquest tema que hi vulguin col·laborar i fer-se voluntaris. La trobada es farà a les onze del matí de manera presencial a la sala de juntes de l’Ajuntament d’Agramunt.

El control de les colònies de gats és una preocupació amb la qual fa mesos que el consistori hi està treballant, ja que ha detectat que al municipi hi ha vàries amb colònies de gats.

La reunió ha de servir per trobar solucions a aquesta problemàtica i evitar problemes de salubritat pel fet que hi ha veïns que alimenten les colònies de gats sense cap control. Des del consistori es recorda que està totalment prohibit per normativa alimentar els gats a la via pública, a no ser que es tingui autorització.