REUNIONS PORTA A PORTA AQUEST CAP DE SETMANA

Es recomana portar la carta que s’ha enviat als domicilis, però si no s’ha rebut també es pot participar a les sessions i recollir el material

Aquests són els nous contenidors que es repartiran a partir d'aquest cap de setmana.
Aquests són els nous contenidors que es repartiran a partir d'aquest cap de setmana.

DIVENDRES 26 FEBRER 2021

Aquest cap de setmana es faran al pavelló firal les reunions amb els veïns per informar-los del funcionament de la recollida porta a porta per a les fraccions resta i orgànica i lliurar-los els cubells i material informatiu. Aquest nou sistema es començarà a implantar el proper 8 de març.

Les sessions es faran per als veïns de la zona 1, el dissabte 27 de febrer, a les 10 del matí; pels de la zona 2, el mateix dissabte, a les 12 del migdia; per la zona 3, de diumenge 28 de febrer, a les 10 del matí, i per la zona 4, el diumenge a les 12 del migdia. 

Les persones que han rebut la carta aquesta setmana als seus domicilis, cal que la portin el dia de la reunió per tal d’agilitzar la recollida dels cubells, que es vincularan a cada habitatge a través d’un xip.

En cas de no disposar de la carta o bé que aquesta no concordi amb el número de casa, es pot assistir igualment a les reunions, ja que hi haurà una taula per resoldre aquest tipus d’incidències.

Així mateix, si no es pot anar a cap de les quatre reunions del cap de setmana, de l’1 al 5 de març es podrà passar per l’Espai Cívic a recollir els cubells. Dilluns, dimarts i dimecres, de 10 a 13 hores, i dijous i divendres, de 16.30 a 18.30 hores.

A banda, l’Ajuntament compta amb el suport d’una persona que s’encarregarà d’informar i assessorar els veïns durant aquest primer mes d’implantació del nou sistema de recollida. Els canals de comunicació són el correu electrònic pap@agramunt.cat i el telèfon  674 21 44 36.

El porta a porta suposarà la retirada de la via pública dels contenidors de l’orgànica i la resta, marrons i verds, respectivament. Els de la fracció resta es trauran a partir de dimecres 3 de març i el de l’orgànica, a partir de dissabte 6 de març.