Ricard Bertran presenta el seu llibre " L'Angelina Comadrona"

Es tracta del segon exemplar de la col·lecció Contarrons

Presentació llibre "Angelina Comadrona" a Lleida
Presentació llibre "Angelina Comadrona" a Lleida

DIVENDRES 22 ABRIL 2022

Ricard Bertran ha presentat aquest matí a l’Hospital Arnau de Vilanova el seu llibre L’Angelina Comadrona (1927-2012) acompanyat de l’alcaldessa d’Agramunt Sílvia Fernàndez i la regidora de cultura Amanda Cardona. Es tracta del segon conte de la Col·lecció Contarrons que explica la història de l’Angelina San Agustín Bernaus. El conte explica de forma pedagògica la professió de llevadora així com tot el procés de reproducció i ho fa a partir de la història real de l'Angelina i de la Tina, la protagonista del llibre. Les il·lustracions són de Serafina Balasch i també s’hi pot trobar una part biogràfica, fotografies, i codis QR amb propostes didàctiques amb diferents activitats.

 

Demà, durant la diada de Sant Jordi, es presentarà el llibre a Agramunt. La presentació es farà a les sis de la tarda a la plaça del Pou. En cas de mal temps o pluja, es farà a l’Espai Cívic. La presentació es complementarà amb una exposició de fotos de diferents veïns d'Agramunt amb l'Angelina.

 

Aquest, com el primer conte de la col·lecció dedicat al Victorino Puebla, també és un conte solidari i els beneficis de la seva venda es donaran a l’UCI Neonatal de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida i a l’entitat Tradi-Sió.