Salut farà un cribatge poblacional a Agramunt

Els dies 26 i 27 de novembre es faran tests d'antígens ràpids a la població

DIMARTS 24 NOVEMBRE 2020

El proper dijous 26 i el divendres 27 de novembre es faran cribratges massius amb test d'antígens ràpids per a tota la població de l’àrea bàsica de salut d’Agramunt tal com ha acordat el Departament de Salut.

Els tests es faran de les 09h a les 14h i de les 15h a les 20h, a l’Espai Cívic, i no caldrà demanar cita prèvia per fer-los. Els tests estan adreçats a la població asimptomàtica majors de 16 anys, però en cas que un menor de 16 anys es vulgui fer la prova, aquest haurà d’anar acompanyat del pare, mare o tutor legal.

Com que són tests ràpids, els resultats s’obtindran al moment.

Es demana a tota la població d'Agramunt que en la mesura de lo possible es faci la prova. D’aquesta manera es podrà conèixer la situació real i la incidència del virus a la població d’Agramunt i es podrà actuar per poder aturar les possibles cadenes de transmissió.

En aquest moments, Agramunt registra un dels índexs de rebrots més alts de tot Catalunya i han incrementat els casos positius. És per aquest motiu que el consistori va decidir limitar algunes de les activitats permeses en el marc de la desescalada que havia d'haver tingut lloc a partir del 23 de novembre. 

Galeria d'imatges