Segona trobada "Som diables, som cultura" a Agramunt

Set colles de diables de Lleida participaran a la 2a Trobada provincial

Trobada "Som diables, som cultura" (2018)
Trobada "Som diables, som cultura" (2018)

DIJOUS 04 ABRIL 2019

L’Ajuntament d’Agramunt i la Colla de Diables l’Espetec ha organitzat la segona trobada provincial de colles de diables “Som diables, som cultura”. Desprès de la bona resposta rebuda per part de les colles que van participar en l’edició de l’any passat, s’ha decidit tirar endavant la segona trobada que es farà  aquest dissabte 06 d’abril.

Hi participaran lDiables ARF MollerussaDiables Bèsties Feréstegues Balaguer, Los Voliaks d’Oliana, les Forces Diabòliques de Sanaüja, Diables Los Follets Artesa de SegreFoT-Li Foc i Fort.Diables Alguaire i els Diables L'Espetec D'Agramunt.

La trobada començarà a les 20.30h amb una cercavila conjunta amb punt de sortida a la plaça de l’Església. Les colles participants acompanyades de la seva pròpia percussió faran un recorregut urbà fins a la plaça Fondandana on a partir de les nou del vespre tindrà l’acte central. A la plaça, es farà una presentació de les colles participants i es faran tres enceses de pirotècnia que aniran acompanyades pel ritme de les diferents percussions. En acabar l’acte es farà l’entrega d’obsequis i un sopar de germanor.

Galeria d'imatges