Sessions d'activitats dirigides a les piscines

Un estiu més es faran sessions de ioga i aquafitness

Sessions de ioga a les piscines
Sessions de ioga a les piscines

DIVENDRES 03 JULIOL 2020

La regidoria d’esports de l’ajuntament ha decidit tirar endavant les activitats esportives d’aquafitness i ioga a les piscines tenint en compte les mesures de seguretat pertinents per realitzar aquest tipus d'activitats.

Concretament, les sessions de ioga començaran el proper dilluns 6 de juliol i es faran dues sessions per setmana, els dilluns i els dimecres fins al 29 de juliol. L’horari serà de 20.30h a 21.30h i les sessions aniran a càrrec de la Laia Sera i tindran un cost de 5€ per persona.

Pel que fa a les sessions d’aquafitness aquestes es faran el dimarts i els dijous amb dues franges horàries diferents: la del migdia que es farà de les 15 a les 16h, i als vespres de 20 a 21h. La primera sessió es farà el proper dimarts 07 de juliol i les sessions s’allargaran fins al 13 d’agost. El preu de la sessió del migdia és de 3€ per persona, i al vespre el cost de la sessió és de 4€. A les sessions del vespre també hi ha l'opció de treure's un abonament de 5 sessions (16€) o de 10 sessoins (30€).

Els tràmits d'inscripció d'aquestes dues activitats s’han de fer directament a la taquilla de les piscines abans de l’inici de les sessions.

És important saber que per al bon funcionament de l’activitat es limitarà l’aforament en cas que no es pugui garantir la distància social entre els participants.

Galeria d'imatges