Setmana plena d'activitats a Agramunt per commemorar el Dia de les Dones

L’Ajuntament d’Agramunt celebrarà el Dia Internacional de les Dones amb una programació d’actes que va començar ahir i s’allargarà durant tota aquesta setmana

DIMARTS 05 MARÇ 2019

La primera activitat d'aquesta setmana de la dona, va tenir lloc ahir a la tarda. La ballarina i intèrpret Maria Mora, va realitzar el taller Mou-te. Una sessió d'expressió corporal i dansa pensada per a totes les edats on hi van participar una cinquantena de persones. 
 
Les activitats continuaran aquest divendres dia 08 de març, Dia Internacional de les Dones. Divendres els actes començaran a les dotze del migdia amb la lectura del manifest a la plaça de l'església en un acte organitzat per la regidoria de la Dona, Creu Roja Agramunt, l'Associació de Dones L'Esbarjo i l'entitat Casal d'avis d'Agramunt i comarca. A la tarda a partir de les cinc es farà un col·loqui debat sota el lema "Som dones parlem-ne" amb un conjunt de dinàmiques de grup per parlar del paper de les dones a la societat. Aquesta activitat es farà a la sala de plens de l'ajuntament. 
Per cloure la jornada del 08 de març, a la biblioteca municipal Guillem Viladot, Farners Casas presentarà "Dones. Un viatge a través d'imatges i textos literaris". Un muntatge audiovisual amb fotografies i música acompanyat de la lectura de textos curts. A partir de les 19h a la biblioteca.
 
Tancarà les activitats de la setmana de la dona l'espectacle 003#. A través d'un espectacle de dansa i improvisació el col·lectiu Free't explicarà a través dels moviments corporals com la capacitat humana es capaç de sobreposar-se a situacions adverses, per la força, i, alhora, la vulnerabilitat que conviu en un mateix. L'espectacle que forma part del cicle d'arts escèniques i  musicals Brots tindrà lloc aquest dissabte 09 de març a les 20h del vespre a l'Espai Guinovart amb entrada gratuïta. 
 
La 7a edició de la Cursa de la Dona d'Agramunt que tindrà lloc el diumenge 17 de març, serà la última activitat que tancarà la programació per celebrar el Dia Internacional de les Dones a Agramunt.