Sílvia Fernàndez escollida nova alcaldessa d’Agramunt

Fernàndez serà la primera dona alcaldessa de l'Ajuntament d'Agramunt

DILLUNS 25 MAIG 2020

Sílvia Fernàndez és la nova alcaldessa d’Agramunt desprès que avui al vespre s’ha celebrat una sessió extraordinària per la presa de possessió del nou alcalde desprès que el passat 20 de març, Bernat Solé, renunciés a l’alcaldia per ser nomenat conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat.

Fernàndez ha estat nomenada al càrrec d’alcaldessa gràcies als 9 vots a favor dels regidors d’Acord d’Esquerra, grup municipal del qual forma part, i 4 abstencions dels regidors de Junts per Agramunt.

Sílvia Fernàndez assumeix el repte de ser alcaldessa conjuntament amb els seus companys “amb humilitat i humanitat, empatia i diàleg i  molta responsabilitat i respecte. Amb molta il·lusió per treballar per Agramunt, el poble que m’ha vist néixer i créixer.  I amb el convenciment que ara més que mai cal prioritzar les persones i saber acompanyar-les. Vinc del món del serves socials i mai perdre de vista d’on vinc, i això estic segura que em permetrà fer una bona política i prendre el pols i la consciència de les dificultats i complexitats de les persones”.

El ple s’ha celebrat de forma mixta. Nou regidors dels tretze que formen el consistori agramuntí han assistit al ple de forma presencial i la resta de regidors ho han seguit telemàticament des de casa. El ple de forma presencial s’ha fet a la sala del Teatre Casal Agramuntí per garantir les distàncies de seguretat entre els regidors però s’ha pogut seguir en directe des del canal de Youtube de l’Ajuntament.

 

Galeria d'imatges