SÍLVIA FERNÀNDEZ SERÀ LA PRIMERA ALCALDESSA D'AGRAMUNT

Sílvia Fernàndez i Tarragona a l’Ajuntament d’Agramunt.
Sílvia Fernàndez i Tarragona a l’Ajuntament d’Agramunt.

DIMARTS 19 MAIG 2020

Vinculada al projecte municipal d’Acord d’Esquerra des dels seus inicis, Sílvia Fernàndez prendrà possessió com a nova alcaldessa d’Agramunt el pròxim divendres 22 de maig a les 19h.

D’aquesta manera, Fernàndez prendrà el relleu al capdavant del consistori agramuntí a Bernat Solé que, el passat 20 de març, va renunciar a l’alcaldia per ser nomenat conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat.

Amb aquest nomenament, Sílvia Fernàndez, fins ara regidora de Serveis Socials, Salut, Diversitat i Igualtat a l’Ajuntament, es convertirà en la primera alcaldessa d’Agramunt. Fernàndez destaca: "Assoleixo aquest repte personal amb il·lusió, responsabilitat, compromís i amb el convenciment, ara més que mai, que cal prioritzar a les persones, saber acompanyar-les, i saber afrontar totes les dificultats que ens sorgeixen i sorgiran. La prioritat de l'Ajuntament, ara mateix, ha de ser i és la salut de les persones, com afrontar aquesta crisi sanitària, econòmica i social, i sortir-ne el màxim de reforçats possible. Un treball, on hem d'aportar el millor de tots nosaltres"

En les darreres setmanes, Fernàndez ja ha estat exercint com a alcaldessa en funcions, ja que la crisi sanitària provocada pel coronavirus posicionava com a prioritat de l’equip de govern la gestió de la situació excepcionalitat. En aquest sentit, Fernàndez afegeix que “donada l’entrada a la fase 1, que alleugereix les mesures de confinament, hem cregut oportú fer ara aquest pas”.