S'instal·la un scape-room a Agramunt per conscienciar què s'ha de cuidar la Terra

L'Ajuntament d'Agramunt i CASSA dissenyen aquesta proposta educativa

Presentació Scape-Room a Agramunt
Presentació Scape-Room a Agramunt

DIVENDRES 18 MARÇ 2022

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua que se celebra el 22 de març, CASSA i l’Ajuntament d’Agramunt han dissenyat el primer scape-room educatiu de l’empresa concessionària del servei d’aigua al municipi.

Missió Planeta és una activitat educativa que integra la gamificació amb un objectiu clar: entendre la necessitat urgent de frenar el canvi climàtic i cuidar la Terra.

La proposta situa als participants a l’any 2160: la humanitat no ha fet res per aturar el canvi climàtic, però un grup de científics ha estat treballant en un projecte amb l’esperança de salvar el planeta i evitar l’extinció total. Els participants de l’scape-room hauran de superar 7 missions i trobar els ODS encriptats que hi ha en un laboratori lunar.

La proposta forma part del projecte Biotop de CASSA i està adreçada a tots els públics, tot i que està dissenyada per a nens a partir de 10 anys. S'ha instal·lat a l’Espai Cívic i estarà obert als centres educatius en horari escolar, i a famílies i grups a les tardes fins al mes d’abril.

Totes les persones que vulguin participar-hi hauran de fer una inscripció de grup amb un mínim de 6 persones i un màxim de 10.

A partir del dimarts 22, es faran tres sessions cada tarda de les 17 h a les 20 h. Els grups tindran una 1 hora per resoldre les missions.

Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer a través d'un destacat que trobareu al web www.agramunt.cat