Taller Arqueolitza't a l'Espai Guinovart

Activitat dirigida a famílies amb nens de 5 a 12 anys

DIMARTS 02 ABRIL 2019

El proper diumenge dia 7 d’abril tindrà lloc a l’Espai  Guinovart el taller familiar Arqueolitza’t. Es tracta d'una activitat organitzada pels serveis educatius de la Fundació i l’arqueòloga Anna Camats Malet. L'activitat està dirigida a famílies amb infants de 5 a 12 anys i es farà de les 11 a les 13h del matí.

L'àmbit arqueològic està intrínsecament vinculat a la instal·lació de Josep Guinovart “ l’Era” on ens transmet la seva memòria i records  mitjançant  utensilis en desús, trencats i mig enterrats  per evocar els temps passats que ja no tornaran. El procediment i la tècnica de l’artista recorda clarament el treball de l’arqueologia de recuperació de històries i vides passades.

El que farem en aquest taller es realitzar aquesta tasca arqueologia de recuperació d’ objectes  a la per obtenir informació de la vida en l’ antiguitat a la vila d’Agramunt.

 

Desenvolupament del taller

Visitarem i comentarem la instal·lació Era, com a punt de partida per la l’activitat. Després sortirem a la plaça on cada família tindrà el seva quadrícula dins el sorral i tots els estris per poder procedir a l’excavació. En acabar cada família haurà de procedir a la creació d’un registre amb les dades obtingudes de les troballes obtingudes al sorral i elucubraran quina història de temps passats amaga.

Galeria d'imatges